2 kg de morcovi, 2 kg de ceapa, 6 vinete mari, 30 de gogosari, 3 kg de rosii, 1/2 l de ulei, sare foi de dafin.
Dati prin masina de tocat morcovii, ardeii si vinetele. Separat tocati ceapa si caliti-o īn ulei. Īn alt vas pregatiti un bulion mai scazut din rosiile carora le-ati separat semintele si pielitele. Adaugati īn acelasi vas: ceapa bulionul si piureul de legume. Potriviti dupa gust de sare, puneti foile de dafin si lasati vasul sa fiarba īncet la cuptor. Cānd zacusca a scazut foarte bine, puneti-o īn borcane, legati-le si lasati-le 30 de minute īn cuptorul cald.
Autor: Idora Data trimiterii: 12/11/2004 16:41:54
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28683
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|