3 kg de morcovi, 100 de gogosari mai mici, 2 kg de ceapa, 3 kg de rosii, 2 l de ulei, sare piper boabe, foi de dafin.
Tocati ceapa si puneti-o la calit īn uleiul fierbinte, īn vas acoperit. Cānd s-a aurit, adaugati morcovul curatat si dat prin razatoare. Īn continuare puneti gogosarii copti curatati si tocati, sucul de rosii si condimentele. Lasati zacusca sa fiarba la foc mic, de preferinta īn cuptor, pāna cānd scade bine. Puneti-o fierbinte īn borcane, lasati-le o ora īn cuptorul cald si legati-le cu celofan.
Autor: Idora Data trimiterii: 12/11/2004 16:40:56
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28683
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|