500 g capsuni, 500 g zahar, 2 albusuri
Capsunile se zdrobesc cu furculita sau se taie in bucatele. Albusurile se bat cu un pic de zahar intr-un castron mare (nu poti pune tot zaharul deodata ca e prea mult pentru inceput), apoi adaugati cate putine capsuni (cu tot cu zeama), apoi iarasi zahar, pana se consuma toate ingredientele. La inceput o sa arate ca o zeama lunga, dar se bate in continuare. La inceput cu o viteza mai mica apoi se mareste viteza. O sa creasca in 10-15 minute.
Se serveste rece garnisita cu frisca.
Autor: adi_edi Data trimiterii: 11/11/2004 19:46:34
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907&whichpage=5
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 45 min.
|