Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Cozonac, pasca 

Pasca fara aluat
750g branza de vaci, 5 oua, 10 linguri zahar tos, 3 linguri lapte praf, 250g smantana, 2 linguri faina, 150-200 stafide, 100g unt topit la bain-marie, arome de vanilie si rom, coaja de lamaie, un praf de sare.

Sfarami branza cu furculita sau o dai prin sita ca sa fie pufoasa, pui un praf de sare si galbenusurile. Freci bine apoi pui zaharul, laptele praf, faina, smantana, stafidele, aromele, coaja de lamaie si untul topit. La sfarsit adaugi albusurile batute spuma, apoi o coci intr-o tava rotunda. Atentie daca branza este f. grasa atunci nu mai pune untul pt. ca o sa fiarba in grasime.



Se serveste calda dar si rece.

Autor: simonaburg
Data trimiterii: 11/11/2004 19:07:23
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907&whichpage=5


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 50 min