4 oua 8 linguri de zahar 2 cutii de mascarpone 400g piscoturi o cana cafea expresso cateva linguri de amareto
Crema: Galbenusurile se freaca spuma cu 4 linguri de zahar si doua cutii de mascarpone. Albusurile se bat spuma cu 4 linguri de zahar si se amesteca cu compozitia de mai sus. Piscoturile se inmoaie in cafea esspreso, fara zahar, si cu cateva linguri de amareto. Intr-un vas de yena, mai inalt, se aseaza un starat de piscoturi, unul de crema, piscoturi si crema, se presara cu cacao si se da la rece.
Se serveste a doua zi.
Autor: enik Data trimiterii: 10/11/2004 20:52:17
Edited: 14/11/2004 16:55:50
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907&whichpage=4
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 50 min
|