Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Torturi Tort Diplomat si Tiramisu 

Tiramisu
4 oua
8 linguri de zahar
2 cutii de mascarpone
400g piscoturi
o cana cafea expresso
cateva linguri de amareto




Crema:
Galbenusurile se freaca spuma cu 4 linguri de zahar si doua cutii de mascarpone.
Albusurile se bat spuma cu 4 linguri de zahar si se amesteca cu compozitia de mai sus.
Piscoturile se inmoaie in cafea esspreso, fara zahar, si cu cateva linguri de amareto.
Intr-un vas de yena, mai inalt, se aseaza un starat de piscoturi, unul de crema, piscoturi si crema, se presara cu cacao si se da la rece.



Se serveste a doua zi.

Autor: enik
Data trimiterii: 10/11/2004 20:52:17
Edited: 14/11/2004 16:55:50
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907&whichpage=4


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 50 min