-ardei grasi -varza alba -morcovi -telina (frunze si radacina)
Spalati zarzavaturile scoateti ardeilor semintele si vinisoarele albe si puneti-i sa se zvinte. Tocati varza marunt, combinati-o cu morcovii si telina date prin razatoarea mica. Umpleti ardeii cu acest amestec, acopertiti cu rondele de morcovi si asezati-i cāt mai presat īn borcan. Deasupra turnati saramura fiarta si racita (o lingura rasa de sare la un litru de lichid). Presati ardeii cu 2 scāndurele curate si legati borcanele cu celofan.
Autor: Idora Data trimiterii: 14/10/2004 20:28:41
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|