Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Piscoturi, fursecuri, cornulete, biscuiti 

Pâte à gaufres
300 g apa
350 g lapte
375 g faina
100 g unt topit
200 g zahar
1 galbenus de ou
4 g sare
1 pliculet zahar vanilat



Din ingredientele enumerate mai sus se face un amestec omogen.
Pentru copt se foloseste gaufrier-ul.


Pot fi servite cu sos de ciocolata, frisca sau doar cu zahar pudra.


Autor: liliprejbeanu
Data trimiterii: 09/11/2004 22:27:31
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 45 min