Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Prajituri Prajituri cu foi 

Foi (napolitane)
3 oua, 2 cani de zahar, un pachet de margarina 250 gr.(eu prefer Unirea), un pachet de foi de napolitana, o cana de nuca macinata.

Se amesteca ouale cu o cana de zahar, margarina si se pun pe foc pana se dizolva zaharul si margarina.
Se topeste cealalta cana de zahar ramasa, pana ia culoarea caramelului. Se amsteca cele doua compozitii (cat sunt calde) si se adauga nuca.
Se intinde compozitia rezultata pe foile de napolitana. Se pune la presat intr-un loc rece.



Se serveste rece, taiata in romburi.

Autor: Nally
Data trimiterii: 09/11/2004 22:21:54
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 40 min.