2 piepti de pui 2 cepe 3-4 linguri de faina 3-4 linguri de smantana marar sau patrunjel verde, tocat
Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare, se scoate si se lasa sa se raceasca. Intr-o cratita se calesc in putin ulei cele doua cepe, taiate solzisori. Cand ceapa s-a inmuiat, se adauga zeama in care a fiert carnea (rece) si se toarna compozitia facuta din 3-4 linguri de faina desfacute cu apa rece si amestecate cu 3-4 linguri de smantana. Cand sosul s-a ingrosat, la foc mic, se adauga pieptul de pui fiert, rupt in bucati, si putin marar sau patrunjel verde. Se potriveste de sare si se serveste fierbinte, cu mamaliguta.
Autor: Milia Data trimiterii: 09/11/2004 10:00:47
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=5
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare:
|