8 pulpe inferioare sau o pulpe superioare sau 20 aripioare de pui sare, piper, boia, curry, cimbru o lamaie
Se se spala, se scurg si se condimenteaza cu sare, piper, boia, curry, cimbru bucatile de pui. Se pun intr-o tigaie incinsa cu ulei si se lasa sa se rumeneasca in zeama scursa (eventual sub capac). Se stoarce o lamaie si se pune peste carnea din tigaie (cam dupa 10 minute, cand carnea e putin rumenita).
Se lasa pana se rumenesc bine. Se servesc calde cu piure, cartofi prajiti, cartofi taranesti sau orez.
Se srevesc calde, cu piure, cartogi prajiti, cartofi taranesti sau orez.
Autor: danilamonica Data trimiterii: 09/11/2004 09:18:20
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=4
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare:
|