Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Conserve pentru iarna Conserve cu legume Conserve cu ardei 

Ardei pentru umplut
-3 kg de ardei grasi
-2 kg de rosii
-frunze de telina si de patrunjel
-sare

Alegeti ardei de marime mijlocie, spalati-i, indepartati-le cotoarele si partile albe din interior. Puneti-i pe rānd cu o strecuratoare īn apa clocotita pentru 1-2 minute. Din rosii, pregatiti un bulion mai legat, indepartand cu grija semintele, combinati-l īn parti egale cu apa īn care ati opariti ardeii, si dupa 5 minute de clocote luati vasul la o parte, puneti frunze de patrunjel si de telina si potriviti de sare. Puneti ardeii unul īn altul (sa incapa mai multi), asezati-i īn borcane de 1-2 l, umpleti cu bulionul fierbinte, legati cu celofan. Īn aceiasi zi fierbeti borcanele pe baie de aburi 30 de minute si lasati-le acopertie sa se raceasca īncet pāna a doua zi.




Autor: Idora
Data trimiterii: 14/10/2004 19:14:35
Edited: 14/10/2004 19:26:48
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: