Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Conserve pentru iarna Zacusca 

ZACUSCA DE FASOLE ALBA


Se pun la fiert obisnuit 2 kg de fasole alba cu bobul mai mare. Separat, se coc si se curata, apoi se taie marunt, 3 kg de gogosari. Īntr-un litru de ulei se calesc 2 kg de ceapa tocata. Aceste ingrediente se pun la fiert cu un borcan de 400 g pasta de rosii. Se aromeaza cu foi de dafin, piper si ienibahar. Se pune īn borcane mici si se sterilizeaza la cuptor cu foc potrivit de doua ori cāte 40 de minute īn 24 de ore.




Autor: Idora
Data trimiterii: 09/11/2004 00:31:05
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28683


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: