Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Conserve pentru iarna Zacusca 

ZACUSCA DIN VINETE SI GOGOSARI
Se folosesc 10 vinete, 30 gogosari, 1 kg de ceapa, 2 kg de rosii, 1/2 l de ulei, sare, piper si 1/2 kg de ciuperci mici, albe.

Coaceti vinetele si gogosarii, curatati-i de coaja si tocati-i cu un satār din lemn. Tocati marunt ceapa si caliti-o pāna se topeste. Combinati-o cu legumele coapte, adaugati bulionul obtinut din rosii, dupa ce a scazut bine si la urma puneti ciupercile calite. Potriviti de sare si piper si puneti zacusca bine legata īn borcane mici. Acoperiti-le cu celofan dublu si a doua zi puneti borcanele 20 de minute pe baie de aburi.




Autor: Idora
Data trimiterii: 09/11/2004 00:29:50
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28683


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: