Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Conserve pentru iarna Zacusca 

Zacusca de conopida
1 conopida, 3 cepe, 2 linguri otet de vin, 1 kg rosii sau 3-4 linguri bulion, citeva felii de lamiie, sare, piper, 1 bucatica zahar, 1 foaie de dafin, cimbru, frunze de patrunjel


Se fierbe conopida in apa cu sare. Se fierb cepele taiate felii in otet diluat cu apa, in care se adaugasosul de rosii sau bulionul, foaia de dafin, cimbru, sare, piper, zahar, felioarele de lamiie si frunzulitele de patrunjel. Se toarna sosul cald peste conopida scursa de zeama. Se lasa 1-2 ore in acest sos la rece.




Autor: Idora
Data trimiterii: 09/11/2004 00:06:59
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28683


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: