-2 kg de ardei -200 ml de otet de 9 grade -2 linguri cu vârf de zahar -1 lingurita de boabe pe piper -1 lingura de seminte de mustar -foi de dafin -frunze de telina -1/2 litru de ulei
Spalati bine ardeii, stergeti-i, indepartati-le cotoarele si semintele, taiati-i în jumatati, apoi cantariti-i. Puneti uleiul sa se infierbante si prajiti câte doua minute jumatatile de ardei pe fiecare parte. Scoateti-le din grasime cu o andrea subtire, astfel incat sa se scurga bine uleiul si pastrati bucatile de ardei într-un castron acoperit. Separat fierbeti otetul cu ingredientele respective si turnati-l peste ardei. Asezati apoi ardeii în borcane mici, presati-i bine cât sa se acopere cu lichidul absorbit, legati borcanele cu celofan si puneti-le în camara.
Autor: Idora Data trimiterii: 14/10/2004 18:56:42
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|