8-10 mere 2-3 linguri de zahar scortisoara foi de placinta
Curatam si taiem felii merele. Le punem intr-o oala cu zaharul si le lasam pina se evaporeaza tot sucul care va iesi din mere. Adaugam si scortisoara. Lasam sa se raceasca putin si, la fel ca la placinta cu brinza punem putina compozitie, facem un cilindru. acest cilindru se asaza in forma de melc intr-o tava rotunda care, in pralabil a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina. Coacem la foc mediu.
Se serveste rece, pudrata cu zahar.
Autor: Theodora Data trimiterii: 07/11/2004 23:27:36
Edited: 09/11/2004 22:56:32
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 1ora
|