Un pachet de margarina, 4 linguri zahar pudra, nuca macinata ( 200 gr sau cat aveti) faina cat cuprinde.
Se face un aluat din margarina, nuca macinata, zaharul si faina. Framantati cu faina pana se face tarisor, se poate modela si nu se mai lipeste de maini. Formati niste cornulete cam ca niste banane in miniatura, cam cat un deget mic usor indoit. Puneti in tava unsa cu margarina si pudrata cu faina, se coc la foc potrivit pana incep sa se rumeneasca usor. Cat sunt fierbinti se tavalesc prin zahar pudra.
Se servesc reci alaturi de fursecuri sau la cafea. Se pot servi si in post.
Autor: dana d Data trimiterii: 07/11/2004 23:08:09
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: ~ 1ora
|