cafea solubila, zahar tos, lapte, amaretto
Intr-o cana mare de ceai puneti 2 linguri de cafea solubila si tot atata zahar tos (sa fie omogena combinatia in cana,cat zahar,atata cafea solubila)
Puneti la fiert lapte si cand e fierbinte puneti in ceasca putin cate putin si frecati pana se face o pasta de culoarea caramelului,cu spuma.(daca puneti prea mult lapte nu mai iese)
Cand e laptele fiert il puneti peste si amestecati usor-usor.E dulce si tare. Si pentru amatoare un strop de amaretto.
Autor: mamica dulce Data trimiterii: 07/11/2004 15:52:27
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30729&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: 5 min
|