| cafea solubila, zahar tos, lapte, amaretto 
 Intr-o cana mare de ceai puneti 2 linguri de cafea solubila si tot atata zahar tos (sa fie omogena combinatia in cana,cat zahar,atata cafea solubila)
 
 Puneti la fiert lapte si cand e fierbinte puneti in ceasca putin cate putin si frecati pana se face o pasta de culoarea caramelului,cu spuma.(daca puneti prea mult lapte nu mai iese)
 
 Cand e laptele fiert il puneti peste si amestecati usor-usor.E dulce si tare. Si pentru amatoare un strop de amaretto.
 
 
 
 Autor: mamica dulce
 Data trimiterii: 07/11/2004 15:52:27
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30729&whichpage=2
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 1 Timp de preparare: 5 min
 
 |