Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Piscoturi, fursecuri, cornulete, biscuiti 

Fursecuri cu stafide II
5 oua
250 gr. unt
250-300 gr. faina
250 gr. zahar
250 gr. stafide
1 plic zahar vanilat


Untul (sa fie moale, nu direct din frigider) se freaca cu zaharul. Apoi se adauga pe rand cate un ou si se freaca bine, bine in continuare. Se adauga faina si stafidele. Se pun pe hartie speciala de copt. Atentie! Trebuie puse in tava la distanta mai mare intre ele pentru ca se lasa la copt, compozitia fiind moale. Dupa ce le scoateti din cuptor sa nu le puneti calde unele peste altele ca sa nu se lipeasca (dupa ce se racesc nu e nici o problema).

Se servesc reci, alaturi de alte prajiturele sau la cafea.

Autor: Cat
Data trimiterii: 07/11/2004 13:48:59
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare:
~ 45 min