150g miere, 100ml ulei, 225g faina, 2 oua, 100g stafide, 1 pachetel praf de copt, 1 lingura rom, 1 pachetel zahar vanilat.
Se bat spuma ouale cu mierea si se adauga praful de copt, uleiul, zaharul vanilat, romul si se amesteca bine, totul, timp de 5-6 min. Se pune apoi faina cate putin, ca sa nu se faca cocoloase, si la urma se adauga stafidele. Se ia din compozitie cate o lingurita si se aseaza pe o tava de copt unsa, la distante de 4-5cm. Se coc la foc mic pana cresc si se rumenesc usor. Se scod din tava calde cu un cutit flexibil.
Se servesc reci, alaturi de alte fursecuri sau la cafea.
Autor: manu Data trimiterii: 07/11/2004 13:45:25
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20907
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 45 min
|