-500 g sfecla rosie -250 g cartofi -50 g unt -100 ml lapte -1 lingurita seminte sfaramate de chimen -sare
Curata sfecla si cartofii, taie-i in felii subtiri sau in cubulete. Pune intr-o cratita putin unt si legumele. Adauga apa, cat sa se acopere legumele si fierbe la foc potrivit. Dupa ce legumele s-au inmuiat , paseaza-le trecandu-le prin sita sau marunteste-le cu ajutorul unui mixer. Pune apoi laptele cald, restul de unt si praful de chimen si amesteca bine piureul cu o lingura de lemn. Potriveste de sare.
Autor: Veronicai Data trimiterii: 07/11/2004 02:45:35
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3532&whichpage=6
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: ~45 minute
|