-4 cani (de ceai) cu zahar -4 cani (de ceai) cu apa -4 fructe (lamai, portocale, grepfruit)
Apa, zaharul si coaja rasa de la o portocala si o lamaie se pun la fiert. Cand siropul devine mai gros (cam ca uleiul)se lasa la racit; se pune peste zeama de la fructe, se strecoara si se pune la rece.
Se serveste cu apa minerala sau plata. Aceasta reteta se poate adapta dupa cum doreste fiecare, insa se tine cont de faptul ca ingredientele trebuie sa fie in proportie de 1 la 1 (la o cana de apa, o cana de zahar si un fruct).
Autor: Roxane Data trimiterii: 07/11/2004 02:35:41
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3532&whichpage=6
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~1 ora
|