-2 lingurite polen -2 linguri miere lichida -miezul de la 10 nuci dat prin masina sau pisat -1 lingurita de fulgi de grau -un varf de cutit pulbere de busuioc
Cele 2 linguri de miere se amesteca cu polenul pana se omogenizeaza (polenul poate fi macinat cu rasnita electrica de cafea pentru ca amestecul sa fie mai omogen); se adauga pe rand fulgii de grau, miezul de nuca si busuiocul. Totul se amesteca foarte bine. In final, trebuie sa rezulte o pasta foarte groasa, care se poate modela sub forma unor mici sfere. In cazul in care compozitia este prea subtire, se mai adauga fulgi de grau; daca este prea groasa, se adauga miere in plus.
Se servesc,una-doua pe zi,inainte de masa.
Autor: Floare de Colt Data trimiterii: 07/11/2004 02:28:53
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3532&whichpage=6
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~20 minute
|