Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Sosuri Sosuri cu legume 

Sos cu branza si spanac
o cana parmezan ras
200g smantana
100g frunze de spanac
sare, piper

Spanacul se fierbe, se scurge si se toaca marunt.
Amestecati intr-un castron o cana de parmezan ras cu smantana si spanacul tocat. Sarati si piperati dupa gust.



Se poate servi cu paste, pui sau cu peste.
- pentru peste: asezati fileurile de peste pe folii mari de aluminiu si ungeti cu sos, impachetati in folie si coaceti la 200 g C aproximativ 10 minute;
- pentru pui: taiati cate o deschizatura in pieptul de pui si turnati sos, impachetati in folie si tineti la cuptor pana se patrunde ( 15 minute ).


Autor: Raza de soare
Data trimiterii: 06/11/2004 17:15:23
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23758


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 30 min.