o cana parmezan ras 200g smantana 100g frunze de spanac sare, piper
Spanacul se fierbe, se scurge si se toaca marunt. Amestecati intr-un castron o cana de parmezan ras cu smantana si spanacul tocat. Sarati si piperati dupa gust.
Se poate servi cu paste, pui sau cu peste. - pentru peste: asezati fileurile de peste pe folii mari de aluminiu si ungeti cu sos, impachetati in folie si coaceti la 200 g C aproximativ 10 minute; - pentru pui: taiati cate o deschizatura in pieptul de pui si turnati sos, impachetati in folie si tineti la cuptor pana se patrunde ( 15 minute ).
Autor: Raza de soare Data trimiterii: 06/11/2004 17:15:23
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23758
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 30 min.
|