Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Sosuri Sosuri cu legume 

Sos cu rosii, dovlecei si masline
200g dovlecei
o ceapa
o lingura de ulei
125g pasta de rosii
20 de masline negre
sare, piper, busuioc

Se curata dovleceii, se taie in jumatate, pe lung, apoi felii. Ceapa se toaca cuburi mari. Se prajeste totul impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga 125 g pasta de rosii, se condimenteaza si se fierbe 5 minute. Adaugati 20 de masline negre si busuioc tocat.



Se serveste cu paste.

Autor: Raza de soare
Data trimiterii: 06/11/2004 16:49:19
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23758


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 20 min.