250g zarzavat pentru supa o ceapa 2 catei de usturoi 150g pasta de rosii o lingura capere o lingura ulei de masline sare, piper, zahar
Zarzavatul pentru supa se curata, se spala si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca. Se prajeste totul intr-o lingura de ulei de masline. Adaugati 150g pasta de rosii, condimentati cu sare, piper si zahar si fierbeti 8-10 minute. Puneti 1 lingura de capere cu putin lichid din conserva.
Se serveste cu paste.
Autor: Raza de soare Data trimiterii: 06/11/2004 16:45:28
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23758
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 30 min.
|