Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de pasare Mancaruri cu carne de pui 

Piept de pui cu smantana si pesmet
2 piepti pui
o cutie mare de smantana
o cana plina ochi de pesmet
ulei (preferabil de masline)
sare, piper si alte condimente


Pieptul de pui se taie si se bate ca pentru snitele. Se sareaza, se condimenteaza.

Intr-o tava potrivita se toarna uleiul (sa nu fie mai mult de un deget, caci iese prea grasa mancarea), se aseaza pieptul de pui, se toarna smantana deasupra, astfel incat sa acopere uniform carnea. Se adauga peste tot pesmetul, sa nu se mai vada smantana.

La foc potrivit, va fi gata cam in 25 minute. Pesmetul face o crusta crocanta deasupra pieptului, iar carnea iese suculenta. Este excelent cu garnitura de orez, legume sote!

Aceasta este baza, se pot adauga cascaval, bacon.


Este excelent cu garnitura de orez, legume sote.


Autor: Ralusan
Data trimiterii: 06/11/2004 11:17:40
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: