o ceapa mare 2 catei usturoi 2 ardei grasi galbeni 2 ardei grasi rosii 300 g dovlecei maghiran 250 g rosii proaspete sau din conserva sare, piper, vegeta, boia un pui mai mic o legatura ceapa verde o conserva de porumb (daca vreti si va place)
Se toaca ceapa si usturoiul, ardeiul gras se taie cuburi iar dovleceii se taie bastonase. Se pun legumele in vasul roman, maghiranul, 200 ml supa de legume sau apa in care s-a diszolvat un cub knorr de pasare, rosiile pasate.
Se taie carnea bucati si se condimenteaza cu sare, piper, vegeta. si ce mai vrei tu. Se pune peste legume si se acopera cu capacul. Se lasa 75-80 min la 200 grade. Dupa vreo 45-50 min se adauga si ceapa verde (cu porumbul, daca vrei).
Autor: osna Data trimiterii: 06/11/2004 11:00:02
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|