doi piepti de pui doua oua o cescuta cu susan sare, piper
Tai carnea si o bati ca pt jnitele. Se da apoi prin ou si la sfarsit prin susan. (Se lipeste mult susan pe el- deci fi pregatita- si nu uita de sare , piper sau alte condimente preferate). Se prajesc in ulei incins si mult . Sunt delicioase atit calde cat si reci. Garnitura potrivita - cartofi cu smintina - la cuptor.
Se taie carnea si se bate usor. Se sareaza, se pipareaza.
Se da apoi prin ouul batut si la sfarsit prin susan.
Se prajesc intr-o cantitate suficient de mare de ulei incins. Tai carnea si o bati ca pt jnitele. Se da apoi prin ou si la sfarsit prin susan. (Se lipeste mult susan pe el- deci fi pregatita- si nu uita de sare , piper sau alte condimente preferate). Se prajesc in ulei incins si mult . Sunt delicioase atit calde cat si reci.
Garnitura potrivita - cartofi cu smantana, la cuptor.
Autor: ligia13 Data trimiterii: 06/11/2004 10:48:04
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|