Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de pasare Mancaruri cu carne de curcan, de rata, de gasca 

Curcan cu umplutura de migdale
1 curcan
60 g unt
2 oua
50 g migdale pisate
30 g stafide
100 g pesmet
sare
100 g smantana
200 g unt
o ceasca supa de pasare



Se amesteca 40 g unt frecat spuma cu ouale, migdalele pisate si se incorporeaza pesmetul, stafidele, sarea, turnand cate putina smantana.

Cu compozitia respectiva se umple curcanul, se coase si se da la cuptor, intr-o tava unsa cu restul de unt si supa de pasare.
Temperatura nu trebuie sa fie prea ridicata, ca sa se patrunda bine. Din cand in cand se unge cu zeama din tava. Este gata cand s-a rumenit bine.



Autor: ariadne
Data trimiterii: 06/11/2004 10:42:33
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare: