1,5 kg piept curcan 150 g unt sau margarina 100 g ceapa 400 g ciuperci 200 ml vin alb zeama de la o lamaie 400 g smantana 150 g cascaval 100 g faina sare, piper dupa gust
Pieptul se taie, se tavaleste prin faina si se pune la prajit in unt. Cand este gata se scoate si se pune la prajit ceapa si ciupercile, apoi adaugi zeama de lamaie, vinul, smantana. Se mai adauga apa si se fierbe. Spre sfarsit se adauga cascavalul ras si carnea si se mai lasa 5 minute pe foc.
Se serveste cald cu verdeata deasupra.
Autor: Marianar Data trimiterii: 05/11/2004 20:30:57
Edited: 05/11/2004 22:30:20
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 45 min.
|