Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de pasare Mancaruri cu carne de pui 

Pui cu ciuperci
un pui
250 g ciuperci
o lingurita de unt
o ceapa
sare, piper
1 pahar cu vin

Se taie puiul bucati si se pune cu untul intr-o cratita, intorcindu-se pe toate partile pina incepe sa se rumeneasca.

Separat, intr-o cescuta, o lingurita de faina se stinge cu putin apa sau zeama de carne si se adauga in cratita peste puiul rumenit.

Se adauga in continuare ciupercile taiate felii (daca sint mici se lasa intregi), se pune ceapa tocata, sare, piper, vinul si se acopera cu capac sa fiarba pina scade.

Dupa ce este gata, se lasa putin sa se raceasca si se adauga mujdei de usturoi.

Ca garnitura, merge foarte bine cu pilaf dobrogean.

Autor: Grace
Data trimiterii: 05/11/2004 20:15:28
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: