cantitate bruta pentru 1kg
unt 150g faina 100g smantana 400g zahar 30g marar verde 200g otet 9 grade 20g supa de oase 300g sare 15g
Mararul se taie in bucati mai mari.
Faina se dizolva in 100ml apa , se amesteca cu untul topit, se fierbe la foc moderat, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga smantana, otetul, supa de oase, zaharul, mararul si se continua fierberea cca 15 min., la foc moderat.
Se serveste cald, la rasol de vita, pui, peste.
Autor: maggda Data trimiterii: 05/11/2004 19:55:51
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23758
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 25 min
|