Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Sosuri Sosuri albe 

Sos de marar
cantitate bruta pentru 1kg

unt 150g
faina 100g
smantana 400g
zahar 30g
marar verde 200g
otet 9 grade 20g
supa de oase 300g
sare 15g


Mararul se taie in bucati mai mari.

Faina se dizolva in 100ml apa , se amesteca cu untul topit, se fierbe la foc moderat, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari.
Se adauga smantana, otetul, supa de oase, zaharul, mararul si se continua fierberea cca 15 min., la foc moderat.




Se serveste cald, la rasol de vita, pui, peste.


Autor: maggda
Data trimiterii: 05/11/2004 19:55:51
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23758


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 25 min