Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Sosuri Sosuri cu legume 

Sos de macris
cantitate bruta pentru 1kg

macris 900g
faina 100g
unt 100g
smantana 200g
lamaie 50g
zahar 30g
sare 15g

Se extrage sucul la lamaie.
Faina se dizolva in 150ml apa, se adauga untul topit si se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga smantana, macris, zahar, sare si se fierb 20 minute.
La sfarsitul fierberii se adauga sucul de lamaie.




Se seveste cald, la friptura de miel, pasare si vita.


Autor: maggda
Data trimiterii: 05/11/2004 15:03:06
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23758


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 30 min.