Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Sosuri Sosuri pentru peste 

Sos verde pentru peste
produs finit 1kg

maioneza 900g
spanac 100g
tarhon 100g
patrunjel verde 100g
ceapa verde(frunze) 100g
sare 10g


Spanacul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara si se paseaza printr-o sita rara, obtinand un pireu.
Acest pireu se strecoara din nou prin etamina inmuiata in apa rece, obtinandu-se numai sucul verde.
Sucul verde se adauga peste maioneza si se amesteca pentru uniformizarea compozitiei.





Se serveste la diferite preparate din peste,raci, legume

Autor: maggda
Data trimiterii: 05/11/2004 14:54:13
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23758


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 35 min.