produs finit 1kg
maioneza 900g spanac 100g tarhon 100g patrunjel verde 100g ceapa verde(frunze) 100g sare 10g
Spanacul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara si se paseaza printr-o sita rara, obtinand un pireu. Acest pireu se strecoara din nou prin etamina inmuiata in apa rece, obtinandu-se numai sucul verde. Sucul verde se adauga peste maioneza si se amesteca pentru uniformizarea compozitiei.
Se serveste la diferite preparate din peste,raci, legume
Autor: maggda Data trimiterii: 05/11/2004 14:54:13
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23758
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 35 min.
|