produs finit 1kg
castraveti in otet 300g smantana 125g unt 100g faina 100g supa de oase 600g sare 10g
Castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de seminte si se taie in felii subtiri.
Faina se dizolva in supa de oase, se adauga untul topit si sarea si se fierb, amestecandu-se continuu pt a nu se forma aglomerari, treptat se adauga smantana. Cand sosul este fiert, se adauga castraveti, continuandu-se fierberea cca 10 min.
Se serveste cald la rasol de vita sau pasare
Autor: maggda Data trimiterii: 05/11/2004 14:50:18
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23758
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 25 min.
|