Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de pasare Mancaruri cu carne de pui 

Tocanita de pui cu smantana
1 pui mai mare
2-3 cepe
200 g smantana(1pahar)
1 lingura faina
100 ml lapte
2 linguri ulei
boia dulce, patrunjel

ceapa se toaca marunt si se caleste in ulöei incins pina se moaie.se adauga carne ade pui taiata bucati potrivite,putina apa si se lasa sa fiarba inabusit,pina cand carnea este patrunsa.se adauga boiaua de ardei si se mai dau cateva clocote.

faina,laptele si smantana se amesteca si se toarna sosul obtinut in cratita.se lasa vreo 5-10min si se presara patrunjelul tocat

merge de minune cu mamaliguta sau acum ca e vara cu salata de castraveti.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, pina se inmoaie. Se adauga carnea de pui, taiata bucati potrivite, putina apa si se lasa sa fiarba inabusit, pina cand carnea este patrunsa. Se adauga boiaua de ardei si se mai dau cateva clocote.

Faina, laptele si smantana se amesteca si se toarna sosul obtinut in cratita. Se lasa vreo 5-10 minute si se presara patrunjelul tocat.



Merge de minune cu mamaliguta sau, vara, cu salata de castraveti.


Autor: osna
Data trimiterii: 05/11/2004 08:47:53
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare: