1 pui mai mare 2-3 cepe 200 g smantana(1pahar) 1 lingura faina 100 ml lapte 2 linguri ulei boia dulce, patrunjel
ceapa se toaca marunt si se caleste in ulöei incins pina se moaie.se adauga carne ade pui taiata bucati potrivite,putina apa si se lasa sa fiarba inabusit,pina cand carnea este patrunsa.se adauga boiaua de ardei si se mai dau cateva clocote.
faina,laptele si smantana se amesteca si se toarna sosul obtinut in cratita.se lasa vreo 5-10min si se presara patrunjelul tocat
merge de minune cu mamaliguta sau acum ca e vara cu salata de castraveti.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, pina se inmoaie. Se adauga carnea de pui, taiata bucati potrivite, putina apa si se lasa sa fiarba inabusit, pina cand carnea este patrunsa. Se adauga boiaua de ardei si se mai dau cateva clocote.
Faina, laptele si smantana se amesteca si se toarna sosul obtinut in cratita. Se lasa vreo 5-10 minute si se presara patrunjelul tocat.
Merge de minune cu mamaliguta sau, vara, cu salata de castraveti.
Autor: osna Data trimiterii: 05/11/2004 08:47:53
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare:
|