un pui de 1 kg 4 cepe 1 cutie de rosii in bulion plic de fix pentru gulas (sau boia de ardei dulce) sare, piper, praf de curry, vegeta
Se desface puiul in bucati.
Ceapa se taie mai mare si se pune intr-o cratita. Deasupra se aranjeaza carnea de pui si se toarna o cutie de rosii in bulion(rosii intregi pe care le pasam noi), amestecata cu un plic de fix pentru gulas si 1/2 l apa. Se lasa sa fiarba la foc moale (treapta 3 la cuptorul electric), pina scade tot sosul. Se sareaza, se pipereaza, se pune putina vegeta si curry.
Carnea trebuie sa fie fiarta, dar sa stea inca pe oase.
Se serveste cu orez sau cartofi natur.
Autor: osna Data trimiterii: 05/11/2004 08:11:30
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare:
|