2 piepti de pui muschi file sau pastrama de porc, felii, atatea cate felii de piept de pui ies cascaval (sau branza topita), felii sare, piper mustar scobitori
Tai pieptul de pui cat mai subtire, il sarezi, piperezi, il ungi cu mustar, apoi pui o feliuta de muschi file sau pastrama de porc (eventual kaizer sau costita daca iti place). Peste ele pui o bucata de cascaval sau branza topita, le rulezi, le prinzi cu scobitori, le pui intr-un vas yena uns cu ulei si le dai la cuptor pana se patrunde carnea de pui.
Autor: alma Data trimiterii: 04/11/2004 20:53:41
Edited: 04/11/2004 22:32:40
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare:
|