400 gr piept de pui dezosat 400 gr file de porc, taiat felii 4 ciuperci mari 2 cirnaciori suc de rosii vin alb patrunjel o lingurita mustar
Carnea taiata felii, se bate putin ca pentru snitele,se condimenteaza, se unge cu ulei si se prajeste pe fiecare parte.
Faceti un capac in ciuperca,taiati cirnaciorii mici si crestati-i la capete.
Asezati feliile de carne una peste alta,puneti deasupra o lingurita de mustar, pe care il acoperiti cu ciuperca, in care ati infipt un cirnacior.Asezati-le intr-o tava, adaugati vinul fiert, impreuna cu sucul de rosii si patrunjelul si dati la cuptor 10-15 min.
Autor: valentinag Data trimiterii: 04/11/2004 20:38:14
Edited: 04/11/2004 22:30:01
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare:
|