1 kg file pui 1/4 kg cascaval 200 g masline pesmet
Se portioneaza carnea in fleici subtiri, dupa care se introduc in interiorul fiecareia putin cascaval si masline (ambele taiate cubulete anterior).
Se ruleaza in folie de aluminiu.
Se pun fleicile invelite in folie de aluminiu în apa clocotita, timp de 15 minute, apoi se scot( si din apa si din folie) si se lasa la racit 10 minute.
Se dau prin ou batut, apoi prin pesmet si se pun la prajit.
Se servesc cu cartofi prajiti.
Autor: Reliana Data trimiterii: 04/11/2004 20:28:11
Edited: 04/11/2004 22:28:06
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|