Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de pasare Mancaruri cu carne de pui 

File de pui arabesc
1 kg file pui
1/4 kg cascaval
200 g masline
pesmet


Se portioneaza carnea in fleici subtiri, dupa care se introduc in interiorul fiecareia putin cascaval si masline (ambele taiate cubulete anterior).

Se ruleaza in folie de aluminiu.

Se pun fleicile invelite in folie de aluminiu în apa clocotita, timp de 15 minute, apoi se scot( si din apa si din folie) si se lasa la racit 10 minute.

Se dau prin ou batut, apoi prin pesmet si se pun la prajit.

Se servesc cu cartofi prajiti.

Autor: Reliana
Data trimiterii: 04/11/2004 20:28:11
Edited: 04/11/2004 22:28:06
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: