Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de pasare Mancaruri cu carne de pui 

Pui cu mustar si bulion
4-6 pulpe de pui
cartofi taiati rondele
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 ardei galben
3 linguri bulion
3 linguri mustar dulce
ulei (de masline daca este)
condimente
rosii proaspete, taiate felii

Cartofii taiati rondele, ardeii taiati fasiute, se pun pe langa pulpele de pui (date inainte intr-un clocot), se condimenteaza dupa gust, se acopera cu apa (dar nu pana la nivelul pulpelor, cartofii sa fie acoperiti).

Deasupra se toarna un amestec din 3 linguri bulion, 3 linguri mustar dulce, ulei, condimente si putina apa. Se face o pasta subtire si se toarna peste pulpele de pui.

Se scot pe o farfurie o pulpa, cartofi, ardei, se stropeste cu sos din tava si se orneaza cu rosii proaspete, taiate felii.


Autor: Babee
Data trimiterii: 04/11/2004 20:15:12
Edited: 04/11/2004 22:25:50
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare:
cca o ora