4-6 pulpe de pui cartofi taiati rondele 1 ardei rosu 1 ardei verde 1 ardei galben 3 linguri bulion 3 linguri mustar dulce ulei (de masline daca este) condimente rosii proaspete, taiate felii
Cartofii taiati rondele, ardeii taiati fasiute, se pun pe langa pulpele de pui (date inainte intr-un clocot), se condimenteaza dupa gust, se acopera cu apa (dar nu pana la nivelul pulpelor, cartofii sa fie acoperiti).
Deasupra se toarna un amestec din 3 linguri bulion, 3 linguri mustar dulce, ulei, condimente si putina apa. Se face o pasta subtire si se toarna peste pulpele de pui.
Se scot pe o farfurie o pulpa, cartofi, ardei, se stropeste cu sos din tava si se orneaza cu rosii proaspete, taiate felii.
Autor: Babee Data trimiterii: 04/11/2004 20:15:12
Edited: 04/11/2004 22:25:50
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: cca o ora
|