Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de vita 

Gulas unguresc
1 ceapa mare
500g carne vita [vitel]taiata cubulete
paprika [boia dulce]
2 cartofi taiati cubulete
2 morcovi taiati rondele
1 radacina patrunjel taiata rondele
1 foaie de dafin
chimen


Ceapa taiata se pune la calit, dupa ce s-a calit se adauga carnea, se amesteca si se mai calesc putin impreuna.
Se adauga paprika se amesteca si se adauga apa (depinde cum doresti sa iti iasa scazuta sau ca o ciorba), se pune o foaie de dafin si chimen si se lasa sa fiarba (daca nu vreti sa ramana chimenul il puteti pune intr-un saculet din tifon si la sfarsit il scoateti).
Cind carnea este aproape fiarta se adauga morcovul, patrunjelul si dupa vreo 10-15 minute si cartofii. Se lasa sa fiarba pana cand carnea este moale.


Gulasil se serveste cu galuste de faina micute.
Daca faci gulas scazut poti sa servesti linga galustele, daca nu galustele se fierb in gulas.

Autor: lilach
Data trimiterii: 04/11/2004 16:24:48
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare:
~ 70 min.