800g carne tocata 2 felii de paine 3 oua o ceapa mare 200g varza acra tocata(optional) sare,piper,usturoi
600g cartofi 2 oua 2 cepe 150g branza de vaci sare, piper, vegeta, boia
Se amesteca carnea tocata cu painea muiata, ceapa maruntita, varza acra, condimentele, patrunjelul verde tocat si ouale. Cartofii se pun la fiert taiati cubulete. Se scurg de apa, se paseaza si se amesteca cu ouale, ceapa tocata, branza rasa, sare ,piper, vegeta si boia. Intr-o forma de chec unsa se pune carnea tocata si apoi amestecul de cartofi. Se pune la cuptor pentru 40 de minute.
Se serveste cu castraveciori murati.
Autor: osna Data trimiterii: 04/11/2004 16:13:26
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~70 min.
|