Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne tocata 

Friptura din carne tocata cu legume
O chifla veche, o legatura patrunjel, 500g carne tocata, un ou, 2 lingurite mustar, sare, piper, 150g cascaval, 400g cartofi, 400g morcovi, 400g praz, 200 ml smantana.



Chifla se pune la muiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata cu patrunjelul, chifla stoarsa de apa, oul, ceapa tocata marunt, mustarul, sare si piper. Carnea se pune in forma de seminluna intr-o tava unsa cu grasime. Se cresteaza putin amestecul in partea superioara si se presara cascaval ras in santuletele formate. Cuptorul se incalzeste la 200 grade. Se spala legumele si se taie felii, respectiv inele. Se pun in tava, linga friptura. Smintana se amesteca cu sare si piper si se toarna peste legume. Se pune la cuptor pentru 70-80 min.


Se serveste calda cu verdeata deasupra.

Autor: osna
Data trimiterii: 04/11/2004 16:07:57
Edited: 04/11/2004 16:14:57
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 100min.