1 kg peste 1/2kg ciuperci 2 cepe rase 2 catei de usturoi 1 lingura faina 250g unt patrunjel sare, piper 1 lingura bulion de rosii
Se curata pestele, se scot intestinele, se spala se sterge si se sareaza.Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, o lingurita de patrunjel tocat, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se umple burta pestelui cu aceasta compozitie si se coase.Se aseaza pestele intr-o tava punand restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la cuptor o ora. Se stropeste din cand in cand pestele cu sosul din tava.Dupa ce s-a copt se scoate ata si se toarna restul de sos din tava.
Obs: Crapul ar fi cel mai indicat, peste, pentru acest fel de mancare.
Se serveste fierbinte.
Autor: rachel Data trimiterii: 03/11/2004 14:44:21
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13929
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: 60 de minute
|