300g mazare fiarta, 2 morcovi, 100g cascaval, 4 linguri ulei, 5 linguri smantana, 2 castraveti, 2 oua fierte.
Mazarea si morcovii se fierb. Se taie morcovii, cascavalul si castravetii cubulete si se pun intr-un castron impreuna cu mazarea. Peste ele se toarna smantana, ulei si se condimenteaza cu sare dupa gust. Se amesteca si apoi se asaza pe platou si se decoreaza cu felii de ou.
Se serveste rece.
Autor: Marianar Data trimiterii: 11/10/2004 12:25:16
Edited: 16/12/2004 13:48:47
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11399&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 30 min
|