-6 oua -125g zahar pudra -1 pachetel zahar vanilat -3/4 cana de lapte -1/4 cana de smantana lichida dulce -1/8l de alcool
Se bat bine galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase, se aduga laptele putin cate putin si se amesteca apoi se aduga smantana si alcoolul. Pentru cine prefera lichiorul mai putin tare se folosesc 8 oua, 160g zahar pudra, o cana plina de lapte si 3/4 cana smantanica. Se pastreaza in frigider si se consuma in interval de 3 saptamani.
Se consuma la cateva ore de cand s-a asezat spuma.
Autor: angelina Data trimiterii: 02/11/2004 21:17:07
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=14787
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: ~ 30 min
|