1 conopida, 5-6 catei de usturoi, 1 galbenus de ou fiert, 1 galbenus crud, 1 lingurita mustar, ulei, sare.
Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Apoi de pune la scurs si se mai stoarce un pic. Usturoiul se da pe razatoarea mica . Se prepara o maioneza din galbenusuri(fiert si crud) 1 lingura de mustar, sare, ulei care se adauga peste conopida amestecata cu usturoi. Compozitia se omogenizeaza bine.
Se serveste rece cu salata de rosii.
Autor: Marianar Data trimiterii: 11/10/2004 12:18:18
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11399&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: Timp de preparare: ~ 30 min.
|