-400g de somon afumat -400ml de smintina -350g de sparanghel (sau cartofi) -lamiie -ulei de masline -sare si piper
Puneti feliutele fine de somon afumat pe 4 farfurii. Ingrosati putin smintina pe foc. Puneti sare, suc de lamiie si piperati. Fierbeti sparanghelul citeva momente in apa fiarte cu sare si cu putin ulei de masline. Scurgeti-l si puneti-l in sosul de smintina. Puneti apoi sparanghelul cu sos peste feliile de somon afumat si serviti imediat.
Obs: reteta este pt 4 persoane
Autor: Otilia Data trimiterii: 31/10/2004 21:33:37
Edited: 01/11/2004 14:56:16
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13929
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: 40 de minute
|