| -400g de somon afumat -400ml de smintina
 -350g de sparanghel (sau cartofi)
 -lamiie
 -ulei de masline
 -sare si piper
 
 Puneti feliutele fine de somon afumat pe 4 farfurii.
 Ingrosati putin smintina pe foc. Puneti sare, suc de lamiie si piperati.
 Fierbeti sparanghelul citeva momente in apa fiarte cu sare si cu putin ulei de masline. Scurgeti-l si puneti-l in sosul de smintina.
 Puneti apoi sparanghelul cu sos peste feliile de somon afumat si serviti imediat.
 
 
 Obs: reteta este pt 4 persoane
 
 
 
 Autor: Otilia
 Data trimiterii: 31/10/2004 21:33:37
 Edited: 01/11/2004 14:56:16
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13929
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 2 Timp de preparare: 40 de minute
 
 |